menu

       Magic Speed Ideal S.R.L. a debutat in martie 2010 in domeniul reparatiilor de echipamente de print, un domeniu plin de lipsuri, provocari dar care aduce si multe satisfactii. In scurt timp am strans o echipa de oameni priceputi, dornici de provocari si realizari, oameni care pretuiesc enorm zambetul adus pe fetele clientilor. Am intampinat foarte multe probleme datorate lipsei pieselor de schimb, a calitatii celor existente sau a termenelor enorme de livrare a celor ce puteau fi aduse la comanda.

     Ca si dumneavoastra am suferit din lipsa informatiilor despre piese si a faptului ca vanzatorii de piese nu aveau idee despre domeniu ci stiau sa vanda “ parts number „. Ne-am decis sa facem un pas inainte si sa nu ne lasam invinsi de probleme, sa nu ne complacem intr-o situatie existenta. Am cautat componente pe pietele externe ,in special piete europene, am evaluat calitatea si preturile produselor, seriozitatea si stocurile furnizorilor, viteza de livrare si tranzit a produselor si am inceput sa calibram frecventa importurilor astfel incat ce nu avem in stoc sa aducem intr-un termen foarte scurt. Rulajul ne-a aratat ca importurile saptamanale sunt cea mai optima solutie.

    Inevitabil urmatorul pas a fost acest magazin online prin care dorim sa ajutam atat colegii din domeniu ce activeaza in Romania dar si oamenii priceputi ce doresc sa isi repare singuri echipamentele. Prin acest magazin incercam sa rezolvam toate problemele cu care ne-am confruntat si care ne-au pus multe piedici. Am creat un magazin asa cum ne-am dorit sa gasim atunci cand ne ocupam doar de service si mentenanta.

Cu ce venim in intampinarea problemelor dumneavoastra?

   Cu piese de schimb compatibile si originale, consumabile compatibile si originale, scule si materiale foarte necesare in atelierele de profil, materiale pentru refilare, componente SH provenite din dezmembrarile efectuate de tehnicienii nostri, componente verificate atent si care sunt perfect functionale.

   Cu interconectarea tehnicienilor atat cu colegii de la vanzari cat si direct cu clientul pentru a ajuta cu informatii relevante, parts number, opinii calificate si sprijin pentru identificarea problemelor si achizitia exacta a pieselor necesare.

   Cu dorinta de a evolua, a invata si din problemele cu care dumneavoastra va confruntati si mai ales cu dorinta de a va aduce aproape un magazin asa cum orice achizitor / tehnician din domeniu isi doreste sa aiba partener.

Nu va sfiiti sa ne spuneti problemele cu care va confruntati si va vom fi alaturi pentru a ajuta la rezolvarea lor.

Ce ne propunem ?

   Ne propunem sa inglobam in continuare propunerile dumneavoastra de imbunatatire, sa monitorizam si sa cautam in permanenta noi piete de achizitie cu furnizori cel putin la fel de seriosi si performanti, sa largim gama de produse si sa ramanem in pas cu noile modele ce apar in mod accelerat pe piata echipamentelor de print. 

     Ne propunem sa devenim cel mai complet magazin din domeniu. Nu suntem si nu vom fi niciodata doar vanzatori de piese. Vom folosi cunostiintele si experienta profesionala a colegilor de la tehnic pentru a va fi un partener de nadejde, un partener cu care va puteti consulta atunci cand o a doua opinie este de un real folos, un partener care face tot posibilul sa va puna la dispozitie toate piesele necesare la o calitate si pret competitiv care sa va ajute sa va dezvoltati si sa satisfaceti nevoile clientilor dumneavoastra.

Ce va cerem?

     Va cerem sa ne transmiteti opiniile dumneavoastra pozitive si / sau negative, problemele cu care va confruntati si la care va putem ajuta, opinii de imbunatatire.

Doar impreuna putem crea o piata stabila, doar prin colaborare va putem ajuta.